STRANI MEDIJI BRUJE

Bijonse ponovo trudna?

Pjevačica je nedavno izjavila kako bi voljela da svojoj ćerki podari brata ili sestru, jer je i ona sama tokom odrastanja uživala u bliskom odnosu sa sestrom Solanž Nouls
68 pregleda 1 komentar(a)
Bijonse, Foto: BetaAP
Bijonse, Foto: BetaAP
21.02.2019. 15:17h

Popularna pjevačica i supruga Džej Zija, Bijonse Nouls ponovo je trudna, tvrde američki mediji, a šuškanje su izazvale njene fotografije sa koncerta u Londonu, na kojima se vidi njen ispupčeni stomak.

Dok jedni izvori govore kako je njen novi stil koji mnogi ismijavaju zapravo osmišljen kako bi prikrio trudnoću, drugi kažu da je na kostimiranoj zabavi “Met Gala” među zvanicama glavna tema bila to što je Bijonse u drugom stanju.

Uprkos tome što pokušava da sakrije stomak, fotografi su pjevačicu koja je početkom prošle godine rodila ćerku Blu Ajvi Karter, uslikali u pravom momentu i na nastupu u Dablinu.

Njihov PR nije bio dostupan, ali ovo ne čudi s obzirom na to da su i sa prvim djetetom Džej Zi i Bijonse mudro ćutali, sve do dodjele MTV nagrada, kada su senzacionalno objavili vijest.

Pjevačica je nedavno izjavila kako bi voljela da svojoj ćerki podari brata ili sestru, jer je i ona sama tokom odrastanja uživala u bliskom odnosu sa sestrom Solanž Nouls.

“Voljela bih da imam još djece. Mislim da mojoj ćerki treba društvo. I ja sama uživam u ulozi starije sestre”, kazala je ona tada, ali na pitanje kada bi se to moglo da se desi nije željela da precizira.