Džulija Roberts neće na sestrinu svadbu jer joj se ne dopada zet

“Džulija nema lijepo mišljenje o Nensinom budućem mužu. Ubijeđena je da je iskorišćava iako ona nema puno novca"
7 komentar(a)
Džulija Roberts, Foto: Rojters
Džulija Roberts, Foto: Rojters
Ažurirano: 09.05.2013. 16:38h

Glumica Džulija Roberts poznata i po filmu “Odbjegla mlada” u kojem sedam mladoženja ostavlja pred oltarom, ovoga puta izbjegava vjenčanje svoje polusestre, prenosi Daily mail.

Prema glasinama medija, zvijezda filma “Zgodna žena” odbija da učestvuje u vjenčanju svoje mlađe sestre Nensi, jer ne odobrava njen izbor mladoženje.

Ona je odbila ponudu da bude djeveruša, jer joj se Džon Dilbek budući Nensin muž koji je radio na kasi restorana, ne dopada.

“Džulija nema lijepo mišljenje o Nensinom budućem mužu. Ubijeđena je da je iskorišćava iako ona nema puno novca. Preselili su se u Los Anđeles iz Džordžije, gdje je radio u restoranu, ali je dao otkaz kada je njegova vjerenica dobila posao produkcijskog asistenta”, pojasnio je izvor poznat redakciji.

Džulija je svojoj sestri obezbijedila posao, nakon što ju je preporučila režiseru filma “Jedi, moli, voli” u kojem je tumačila glavnu ulogu, a nakon samo nekoliko dana Džon je Nensi iznenadio prosidbom na radnom mjestu pred kolegama.

Džulija sa Nensi već neko vrijeme nije u najboljim odnosima, od kako je uhvatila kako pokušava da fotografiše njene blizance, a sada se plaši da će na nju pasti i finansiranje cijelog vjenčanja.

“Džulija ne želi da ide na vjenčanje i zbog toga što misli da će Nensi pokušati da joj izmami još novca”, dodao je neimenovani izvor.

Bonus video: