Šakira o majčinstvu: Nije baš idilično

"Majčinstvo je sjajno, ali mi niko nije rekao da će biti tako teško. Oduzima previše energije"
1 komentar(a)
Šakira, Milan, Foto: Socialitelife.com
Šakira, Milan, Foto: Socialitelife.com
Ažurirano: 26.04.2013. 14:45h

"Nisam imala svoja četiri mjeseca majčinstva kao svaka žena na svijetu. Morala sam da se vratim na posao. Ne žalim se, ali majčinstvo je puno izazova", priznala je za US Weekly 36-godišnja Šakira koja je nedavno postala mama dječaka po imenu Milan.

Ona se požalila i kako je bila pod stresom dok je skidala kilograme nakon porođaja, iako je sada zadovoljna figurom.

"Gubljenje kilograma bilo je stresno. Znala sam da se moram vratiti na scenu kako bih predstavila novi album “The Voice” dva mjeseca nakon porođaja. A žene su danas pod velikim pritiskom da se moraju vratiti na tjelesnu težinu koju su imale prije trudnoće", kazala je pjevačica i dodala:

“Naše mame i bake nisu morale toliko da brinu o liniji. Pa i moj tata kaže da nema ništa bolje od malo punije žene. On voli što je moja mama takva! Nikada nije morala da na brzinu vrati liniju koju je imala prije nego što nas je rodila”.

I iako lijepa plavuša izgleda kao da uživa u ulozi majke, priznaje da je sve to pomalo umara.

"Nisam znala da je bebama potrebno tako mnogo pelena. Niko mi nije rekao da moraju svakog časa da se presvlače! Mislim, majčinstvo je sjajno, Milan je divna beba. Mislim da je od onih mirnijih. Ali, niko mi nije rekao da će biti tako teško. Oduzima previše energije. Ali, sviđa mi se to, zaista uživam u svakom trenutku. Samo kažem da nije tako idilično kao što svi pričaju, a opet, nije ni tako strašno kao što svi pričaju", kazala je uz smijeh novopečena mama.

Na iskrenosti joj se svakako može čestitati.

Bonus video: