Peta "Tribute" žurka: Dejvid Geta i modna revija

Nakon što je "čuveni DJ" završio sa nastupom na sceni, bio je spreman da pozira sa fanovima
92 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2013. 11:55h

Peta "Tribute" žurka posvećena muzičaru Dejvidu Geti, održala se sinoć u Buda baru u Podgorici, a pored njegovog imitatora koji se pred publikom pojavio oko ponoći, publiku je zabavljala Jelena Đorđević, koja je otpjevala svjetski hit "Love is Gone".

"Treći put sam u Crnoj Gori i oduševljen sam publikom. Uvijek na moje pjesme ludo igraju, pozitivni su zato sam i došao ponovo. Bilo je krcato do posljednjeg reda i to mi se sviđa", kazao je Ajdin Pajević, koji je sinoć bio u ulozi Dejvida Gete.

Nakon što je "čuveni DJ" završio sa nastupom na sceni, bio je spreman da pozira sa fanovima, koji su automatski kvalifikovani za novu mjesečnu nagradu, a "Geta" je dodao da nema problema sa fotografisanjem i da se nikada ne brani od obožavalaca.

U okviru večeri prisutni su imali priliku da pogledaju i mini reviju crnogorske dizajnerke Branke Asanović, čije su modele nosile Anita Popović, Nina Žižić, Jelena Đorđević, ali i sama kreatorka.

"Ne volim kada se nađem u ulozi manekenke, jer sam ja pjevačica i imam višak kilograma, ali se uvijek odazovem kada je naš kreator u pitanju. Ne vodim računa o tome kako će mi stajati, prošto to obučem jer mi je drago kada mogu kroz sebe da predstavim nečiji rad", sa osmijehom je odgovorila Žižić, koja je do sada propustila samo žurku posvećenu Majkl Džeksonu.

"Samim tim što sam neizostavni član ovog dešavanja to govori o tome koliko mi se sviđa ideja. Nadam se da će nakon Ejmi Vajnhaus biti ponovo neko ko je meni blizak, ne po načinu života, već po senzibilitetu, a i uživam kada pjevam njene pjesme", dodala je ona, nakon čega je strpljivo pozirala sa fanovima i potpisivala autograme.

"Ovo je prelijepo i upravo sam pričala organizatorima kako je ovo divna zamisao i kako bih voljela da se ovakve stvari češće održavaju. Kreativno je, a ujedno i lijepo sto se odaje počast svjetskim zvijezdama bilo da su živi ili da nisu više sa nama", odgovorila je Anita Popović. Ona se već ranije u okviru modnih manifestacija našla u ulozi modela, pa ni ovoga puta nije imala tremu, a s obzirom na to da je i ona redovno posjećivala "Tribute" žurke, otkrila je koja joj je omiljena.

"Upečatljiva mi je bila prva žurka sa Ejmi Vajnhaus, zato što je djevojka koja je imitirala nevjerovatno licila na nju i napravili su joj dobru frizuru i kostim", kazala je Popović koja je prethodnog četvrtka pjevala pjesmu Majkl Džeksona.

Galerija

Bonus video: