Gvinet Paltrou najomraženija u Holivudu

Magazin Star sastavio spisak zvijezdašou biznisa koje publika ne voli
146 pregleda 0 komentar(a)
Gvinet Paltrou, Foto: Beta/AP
Gvinet Paltrou, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.04.2013. 11:13h

Gvinet Paltrou vjerovatno ima ogroman broj fanova, ali izgleda da su ipak brojniji oni koji je ne vole. Naime, na listi najomraženijih ljudi u Holivudu, koju je sastavio magazin Star, ona je na prvom mjestu, a u stopu je prate Kristen Stjuart i Dženifer Lopez.

Svoju drugu poziciju Stjuartova, zvijezda sage “Sumrak”, osigurala je priznavši da je svog momka Roberta Patinsona prošle godine prevarila, i to sa oženjenim čovjekom, a Dženifer Lopez “kriva” je zbog lošeg odnosa prema svojim kolegama.

List navodi da spisak ima dva iznenađenja - to što je Poltrou, lijepa, savršena i skromna supruga i majka, na prvom mjestu i što je Kris Braun, koji je bio postavljen na stub srama jer je prošle godine pretukao svoju djevojku Rijanu, zauzeo posljednju, 20. poziciju.

Na listi su i razmažena trudnica Kim Kardašijan, njena mama Kris Džener, kao i povremeni ljubavnici Tejlor Svift i Džon Mejer, koji je na visokom četvrtom mjestu. Petu poziciju zauzela je glumica Ketrin Higl, a slijede novinar Met Lauer, Madona, Džastin Biber i En Hatavej.

Na spisku su, očekivano, i Lindzi Loan, Džesi Džejms, kao bivši muževi Sandre Bulok i Demi Mur - Džesi Džejms odnosno Ašton Kučer. Društvo im prave i glumci Šaja Labuf i Anđelina Džoli, kao i voditelj Džej Lino i pjevačica Lien Rajms.

Bonus video: