Džej Zi kupuje ostvo na Bahamina da bi mogao na plažu

Do ostrva koje će kupiti Džej Zi se brzo avionom stiže iz Majamija, ima telefonsku centralu, ali je bez satelitskog TV signala
77 pregleda 2 komentar(a)
džej zi bijons, Foto: Dyfuse.com
džej zi bijons, Foto: Dyfuse.com
Ažurirano: 10.04.2013. 17:26h

Džej Zi i njegova supruga Bijonse uskoro će kupiti cijelo ostrvo na Bahamima, a za to zadovoljstvo izdvojiće dva miliona funti, prenose svjetski tabloidi. Reper već neko vrijeme mjerka ostrvo koje se nalazi u bahamskom distriktu Nort Abako, na kome će njegova porodica provoditi mirne odmore.

"Džej Zi odavno traži privatno ostrvo, želi da ga kupi poput Ričarda Brensona. Na neki način ovom kupovinom će obilježiti petogodišnjicu braka sa Bijonse, ali osnovni razlog je to što već neko vrijeme par na odmoru zbog paparaca ne može da radi najnormalnije stvari, kao što je odlazak na plažu", rekao je za “The Sun” izvor i dodao da reper očekuje da će njemu i porodici ostrvo donijeti mogućnost da uživaju uz minimum osoblja i obezbjeđenja.

Do ostrva koje će kupiti Džej Zi se brzo avionom stiže iz Majamija, ima telefonsku centralu, ali je bez satelitskog TV signala. Nema prodavnica, noćnih klubova, a iz prethodnog iskustva se čini da će paru naročito faliti luksuzni butici.

Bonus video: