Anđelina Džoli i Madona se pomirile zbog humanitarne akcije

Zvijezde su se, kako prenosi britanski Daily Mail, već srele i složile oko načina prikupljanja novca
0 komentar(a)
Anđelina Džoli, Madona, Foto: Celebitchy.com
Anđelina Džoli, Madona, Foto: Celebitchy.com
Ažurirano: 08.04.2013. 17:32h

Glumica Anđelina Džoli i pop zvijezda Madona odlučile su da zakopaju ratne sjekire, i to zbog dobrog cilja. One će, naime, zajedno učestvovati u akciji koja bi trebalo da poboljša uslove ženskog obrazovanja u zemljama Trećeg svijeta.

Zvijezde su se, kako prenosi britanski Daily Mail, već srele i složile oko načina prikupljanja novca. Madona je prošle nedjelje razglasila da prodaje Ležerovo platno "Trois Femmes À La Table Rouge", vrijedno osam miliona dolara, a da će sredstva iskoristiti da preko svoje fondacije "The Ray Of Light" poboljša uslove školovanja za djevočice u Avganistanu i Pakistanu. Džolijeva je stupila u kontakt a pjevačicom, kako bi je podržala u njenim naporima.

"Anđelina je kontaktirala Madonu kako bi je podržala u ovoj akciji. Dugo je i sama radila ovakve akcije i drago joj je da vidi još jednu veliku umjetnicu kako se bavi ovim na tako otvoren način", rekao je Daily Mailu izvor blizak glumici.

"Ova je akcija veoma bitna za obje. Ako bi se udružile, mogle bi mnogo da urade na ovom polju", dodao je izvor.

Anđelina Džoli i Madona razmijenile su otrovne strelice nedavno – Džolijeva je nekoliko puta javno kritikovala Madonin neobičan način usvajanja djece, a bila je bijesna i zato što njena djeca slušaju muziku kraljice popa.

Bonus video: