Emeli Sande se zahvalila Krivokapiću

Ona je veoma čest gost Crne Gore, gdje je provela sve važnije praznike
93 pregleda 4 komentar(a)
Emeli Sande, Foto: Facebook
Emeli Sande, Foto: Facebook
Ažurirano: 28.03.2013. 18:20h

Britanska pjevačica Emeli Sande, inače crnogorska snaha, udata za Nikšićanina Adama Guragina, ima svoje fanove i u državnim redovima domovine svoga supruga.

Za uspjeh na dodjeli Brit nagrada, na kojoj je osvojila dva priznanja, dobila je pismeno čestitke od predsjednika skupštine Crne Gore Ranka Krivokapića, na šta je odgovorila, kako su se pohvalili iz njegovog kabineta.

"Dopustite mi da na početku zahvalim Vašem ljubaznom i dragom pismu kojim ste mi čestitali pobjedu na dodjeli Brit nagrada. Bila sam ugodno iznenađena i počastvovana Vašim riječima i činjenicom da ste izdvojili svoje vrijeme kako biste mi uputili čestitke.

Među brojnim pismima i pozivima koje sam primila, Vaše je za mene bilo zaista posebno, te sam srećna što mogu podijeliti svoj uspjeh sa Vama i crnogorskim građanima" odgovorila je predsjedniku crnogorske Skupštine britanska zvijezda koja se nedavno udala na Rosama za svog izabranika sa kojim živi u Londonu.

Ona je veoma čest gost Crne Gore, gdje je provela sve važnije praznike.

"Tokom mojih brojnih posjeta, bila sam preplavljena velikodušnošću ljudi u državi sa kojom sam na moje zadovoljstvo sada povezana, kroz zajedništvo sa mojim suprugom Adamom.

Uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu, ne samo zbog toga što sam imala dovoljno sreće da ljetos razmijenim svoje bračne zavjete i da nastupim pred mojim fanovima u Kotoru, već zbog ljubaznosti, ljubavi, prijateljstva i topline crnogorskog naroda tokom mnogo puta kada sam imala sreće da vrijeme provedem kod Vas", napisala je Emeli Sande u svojoj zahvalnici, konstatujući da je Crna Gora “prihvatila kao svoju” i najavljujući svoj skori dolazak i nastupe.

Bonus video: