Djevojke se udružile protiv ženskaroša: Hoće da "Kazanovu" prijave policiji

”Rekao je da je sportista, da ima vlastiti biznis i ja sam mu povjerovala..."
9 komentar(a)
Grupni seks, Foto: Shutterstock
Grupni seks, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.03.2013. 13:07h

Grupa djevojaka iz Šibenika, Splita i okoline javno je optužila 24-godišnjeg Splićanina I.M. da ih je na prevaru pokušao zavesti, predstavljajući se lažnim imenima i tvrdeći da je vlasnik privatnog biznisa.

Prema pisanju hrvatskih medija, stvar je otišla toliko daleko da nasamarene djevojke razmšljaju o podizanju krivične prijave protiv splitskog Kazanove.

”Rekao je da je sportista, da ima vlastiti biznis i ja sam mu povjerovala. Bilo mi je sumnjivo što nema profil na Facebooku, jer očito nešto krije, ali tada to nisam shvaćala ozbiljno.

Tvrdio je da želi biti u ozbiljnoj vezi sa mnom. Tek sam poslije doznala da već ima djevojku i da ja nisam jedina kojoj je to učinio. Neslužbenim kanalima sam doznala da mi je rekao i lažno ime, odnosno da osoba s tim imenom i prezimenom ne postoji. Želim ga staviti u novine kako bih upozorila druge djevojke”, ispričala je jedna od djevojaka, Šibenčanka Barbara.

“Ma slobodno napišite da sam ja veliki zavodnik i da mi je Hrvatska postala premala, pa sad idem dalje, ha, ha, ha”, kazao je I.M. kada su ga kontaktirali novinari “Jutarnjeg list” i suočili s optužbama djevojaka.

Iz policije su uputile djevojke da protiv I.M. mogu podnijeti privatnu tužbu i tražiti odšetetu.

Bila bi to, inače, prva tužba za ženskarenje u Hrvatskoj.

Bonus video: