Severina pravi špagu u štiklama

Dvoranska turneja koja nosi naziv njenog posljednjeg albuma, ali i istoimenog hita “Dobrodošao u klub”, počeće 23. aprila u Rijeci
9 komentar(a)
Severina, Foto: Aljoša Rebolj/Studio Bomba
Severina, Foto: Aljoša Rebolj/Studio Bomba
Ažurirano: 14.03.2013. 15:26h

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković (41) vrijedno vježba za predstojeću turneju, a sa fanovima podijelila je slike sa proba na kojima je pokazala svoje umijeće u pravljenju špage i to u štiklama.

Dvoranska turneja koja nosi naziv njenog posljednjeg albuma, ali i istoimenog hita “Dobrodošao u klub”, počeće 23. aprila u Rijeci, nakon čega će pjevačica održati koncerte i u Beogradu, Skoplju, Zagrebu i Ljubljani.

Za turneju čuvena Seve pripremala se u Ljubljani, gdje su fotografije i napravljene, a kako je otkrila na svojoj fan stranici uskoro počinju i kostimirane probe u “Dvorani mladost” u Rijeci.

“Dvoranska turneja će koncertima pokušati da dočara novi žanr služeći se fuzijom brojnih elemenata kao što su kabare, mjuzikl, varijete, cirkus, brodway”, stoji u opisu jedne od slika, dok uz sljedeću piše da je koreograf, koji je najvjerovatnije zaslužan za Severininu špagu, svjetski prvak u step plesu Anže Škrube.

Bonus video: