Džoš Duhamel: Veliko sam dijete

Film „Save Haven“, rađen je na osnovu romana, a za Duhamela je pravo zadovoljstvo što ima priliku da tumači lik koji je stvorio Nikolas Spark
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2013. 13:08h

Džoša Duhamela fanovi od nedavno imaju priliku da gledaju u filmskoj adaptaciji romana Nikolasa Sparka „Safe Haven“ u kojem tumači ulogu samohranog oca koji dobija drugu šansu za ljubav života.

Ovaj četrdesetogodišnji glumac koji je nedavno proslavio četvrtu godišnjicu braka sa suprugom, pjevačicom Fergi, u intervjuu za parade.com priča o roditeljstvu, romatici , ulozi u novom filmu, planovima...

„Uloga me je podstakla na razmišljanje o roditeljstvu i pored toga što sam već imao svoju verziju o tome. To je nešto što sam oduvijek želio. Kada postanem otac, to će biti moje najveće dostignuće“, priča Duhamel i dodaje da se zbog želje da se poveže sa glumcima koji u filmu igraju njegovu djecu, družio sa njima prije snimanja.

„U suštini ja sam veliko dijete, pa nije teško glumiti moju djecu. Uložio sam puno truda u odnos sa njima koliko i u vezu sa glavnom glumicom u filmu i zbog toga je sve mnogo vjerodostojnije“, kaže on.

Kada je u pitanju romantika, prema njegovom mišljenju tajna nije u samom gestu, koliko u želji da budeš osjećajan.

„Najromantičnije stvari su uvijek sitnice, kao na primjer da si prisutan u situacijama kada si potreban. To je više sklapanje malih stvari, koje vezu čine jačom nego krupni gestovi koje priređuješ rijetko“, objašnjava glumac.

Film „Save Haven“, rađen je na osnovu romana, a za Duhamela je pravo zadovoljstvo što ima priliku da tumači lik koji je stvorio Nikolas Spark.

„Ja sam njegov veliki fan. Nekoliko njegovih knjiga mi se zaista dopalo. Divio sam se likovima koje je stvorio, pa je poziv da radim na ovom projektu bio veliki kompliment za mene. Znao sam da će režiser Lase Halstrom ispričati ovu priču koja nije samo romantična i sentimentalna, već i humana“, ispričao je ovaj glumac.

Pored njega u ovom filmu glavnu žensku ulogu tumači Džulijan Hof, a o ovoj glumici i saradnji sa njom Duhamel ima samo lijepe riječi.

„Džulijan je kao otvorena knjiga. Veoma je pouzdana, ali i draga. Tim njenim osobinama se divim. Kod nje nema pretvaranja, pa sam znao da će biti lako povezati se i pored toga što nema puno iskustva“, objasnio je on i dodao da je i prije saradnje čuo da je veoma disciplinovana i vrijedna.

„Safe Haven“ se snimao u gradiću u Sjevernoj Karolini, u koji je Duhamel stigao dvije nedjelje prije početka snimanja.

Iz filma

„To je bilo veoma značajno za mene, jer je stil života u tom gradu veoma miran i to je najbitnije za priču. Upravo zbog toga trebalo je da se uklopim u taj ritam. Uvijek mi je lakše da snimam film na pravim lokacijama, umjesto u studiju, a biti u gradu u kojem se odvija priča i u knjizi, veliko je zadovoljstvo“, istakao je glumac.

Duhamel je otkrio i planove i projekte u bliskoj budućnosti.

„Imam puno tajnih planova i ne mogu da dočekam da se ostvare. Oduševljen sam što ću biti voditelj na manifestaciji „Kids' Choice Awards“. Biće veoma zabavno. Imaću priliku da svijetu pokažem koliki sam idiot“, našalio se on.

Galerija

Bonus video: