Petogodišnjak preko iPada potrošio 1.700 funti

Deni je danima tražio od roditelja njihov iPad kako bi igrao igricu "Zombie vs Ninja" i oni su konačno popustili misleći da se ništa strašno neće desiti
0 komentar(a)
Deni Kičin, Foto: SWNS
Deni Kičin, Foto: SWNS
Ažurirano: 01.03.2013. 11:49h

Petogodišnji dječak iz Engleske, Deni Kičin, priredio je svojim roditeljima jako neprijatno iznenađenje.

Deni je danima tražio od roditelja njihov iPad kako bi igrao igricu "Zombie vs Ninja" i oni su konačno popustili misleći da se ništa strašno neće desiti. Ipak, desilo se. Deni je uspio da za deset minuta provedenih sa iPadom u rukama napravi račun od 1.700 funti.

Dječak je, nakon što je skinuo aplikaciju koju je želio, sa interneta preuzeo još veliki broj aplikacija. Kupovao je oružja za junaka igre, ne znajući šta radi. Njegove roditelje Graga i Šeron sljedećeg dana zadesio je šok. Šeron je primijetila da je stigao veliki broj mejlova sa iTunesa sa listingom svih aplikacija koje je Deni preuzeo i pomislila da je u pitanju greška, ali je razuvjerio poziv iz banke kojim joj je saopšteno da je odobreno skidanje tog novca sa njenog računa.

"Rekla sam Deniju da bježi i da se sakrije prije nego tata dođe kuće, a on je počeo da plače i paniči kada su mu ostala djeca rekla da su njegovi roditelji za taj novac mogli da kupe kuću" priča Šeron i dodaje da je Deni to učinio jer su oni bili zauzeti gostima koji su boravili kod njih.

"Prošao me je bijes kada me je kroz suze pitao gdje da se sakrije od tate" kaže Šeron. "Mnogi roditelji kazali su nam da se i njima desilo nešto slično, ali sa mnogo manjom količinom novca, ovo je prvi put da se nama tako nešto desi, ali i posljednji", zaključila je ona.

Bonus video: