Sergej Ćetković: Predstavljaću Crnu Goru na Eurosongu

"Produkcijski treba pratiti trend i biti na visini zadatka, ali se mora zadržati lični pečat", rekao je Sergej za "Blic"
11 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Zoran Đurić
Sergej Ćetković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.02.2013. 10:31h

"Nudili su mi da ove godine predstavljam Crnu Goru na Eurosongu, ali nisam neko ko će da se prihvati tako nečeg i u posljednji čas spremi pjesmu za deset dana", kaže za „Blic“ Sergej Ćetković, dvije nedjelje uoči nastupa u beogradskoj Areni.

"Svaki dan slavim ljubav i poklone darujem bez povoda, a trudim da to prenesem na svoju publiku"

"Ako bog da, sljedeće godine ćemo to na vrijeme uraditi. U tom slučaju neću praviti pjesmu koja će se svidjeti Evropi, već ću biti ono što jesam. Produkcijski treba pratiti trend i biti na visini zadatka, ali se mora zadržati lični pečat", objašnjava Sergej.

Sergej je u kratkom intervjuu za "Blic" govorio o svom predstojećem koncertu u Beogradskoj areni, kao i o poklonu kojim će za Dan zaljubljenih obradovati svoju suprugu Kristinu.

"Svaki dan slavim ljubav i poklone darujem bez povoda, a trudim da to prenesem na svoju publiku - da se stalno vole i ljube, a ne samo na Dan zaljubljenih", rekao je popularni muzičar.

Najvažnije je imati djecu

Na pitanje kako je Kristini samoj sa djecom tokom njegovog odustva zbog proba i koncerata, Sergej kaže:

Presrećan sam sa dvije princeze Lolom i Milom koje su svakim danom sve vezanije

"Bio sam protivnik, odnosno više sam smatrao kao pomodarstvo imati dadilje i kućne pomoćnice, ali definitivno je teško postići da sve funkcioniše besprekorno sa dvoje male djece u kući. Zbog toga sada imamo pomoć, i daleko nam je lakše".

Novinarka Blica pitala je Sergeja zbog čega se nije odlučio da "po crnogorskim postulatima" prilikom usvajanju drugog djeteta usvoji dječaka. Popularni pjevač rekao je da se "sve promijenilo, pa i taj crnogorski običaj".

"Najbitnije je imati djecu, bez obzira na pol. Presrećan sam sa dvije princeze Lolom i Milom koje su svakim danom sve vezanije, a supruga i ja smo ispunjeniji nego ikada", rekao je Sergej.

Bonus video: