I pored teških batina: Rijana povovo u vezi sa Krisom Braunom

"Nakon što sam se mučila toliko godina, bila ljuta i neraspoložena, odlučila sam da živim vlastitu istinu i prihvatim posljedice. Mogu da se nosim sa tim"
53 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2013. 13:02h

R&B diva Rijana izjavila je kako je ponovo u vezi sa Krisom Braunom, pjevačem na uslovnoj zatvorskoj kazni koju je dobio 2009. kad ju je istukao, objasnivši kako su stvari sad drugačije.

"Shvatila sam da je za mene najvažnije da sam srećna", rekla je Rijana u intervjuu za "Rolling Stone", objavljenom na internet sajtu tog časopisa.

"Ne dopuštam nikome da utiče na moje mišljenje.

Ako to i jeste greška - ona je moja", rekla je o svojoj obnovljenoj romansi s 23-godišnjim Braunom, koja je izazvala zaprepaštenje među njenim fanovima i medijima koji pišu o zvijezdama iz show-bizza.

"Nakon što sam se mučila toliko godina, bila ljuta i neraspoložena, odlučila sam da živim vlastitu istinu i prihvatim posljedice.

Mogu da se nosim sa tim", rekla je 24-godišnja pjevačica.

O pomirenju para nagađa se već mjesecima, još i prije nego što su u novembru objavili duet "Nobody's Business", pjesmu koja se našla na Rijaninom zadnjem albumu "Unapologetic".

Kad je u avgustu prošle godine gostovala u emisiji Opre Vinfri, Rijana je kazala kako su Braun i ona još uvijek vrlo bliski prijatelji te da ga još uvijek voli.

Galerija

Bonus video: