Biramo hit godine

Ko je po vama obilježio 2012: Mugoša, Medenica, Roćen, Vuković ili Dragović?
6 komentar(a)
Ažurirano: 22.12.2012. 02:09h

Tokom 2012. godine mnogi političari i državni službenici ostali su zapamćeni po neočekivanim izjavama, ili djelima. Snimci takvih momenata često su bilježili veliku gledanost na YouTube kanalu, ali i na portalu “Vijesti”. Evo našeg užeg izbora.

Miomir Mugoša glasnim navijanjem je ometao tenisera Rodžera Federera u meču sa Novakom Đokovićem.

Poslanik DPS-a Miodrag Miško Vuković, uprkos zdravstvenim problemima nije želio da propusti priliku da održi govor u selu iz kojeg su mu roditelji. Tako je nastao videu u kojem tokom govora gubi glas.

Predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, nakon rasprave sa novinarkom vidno iznervirana odjurila je u automobil, a šta je tamo prokomentarisala, lako je pročitati s usana.

Ako hoćete da komentarišete, morate biti "kopetentni" (video) >>>

U konkurenciji za “Hit” godine su bivši ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Milan Roćen koji drži govor sa “interesantnim” engleskim akcentom, iako svi znamo da ne govori taj jezik, kao i bivši predsjednika odbora direktora ŽICG-a Zariju Franovića, koji je "progutao" dobar dio svog govora povodom otvaranja željezničke linije Podgorica – Nikšić.

Predsjednik Sindikalnog povjereništva Podgorice Goran Dragović u živom programu u emisiji "Načisto" televizije “Vijesti” izjavio kako sam priključuje struju, nakon isključenja zbog neplaćanja.

GLASAJ:

Galerija

Bonus video: