Crnogorski frizeri nagrađeni u Hrvatskoj

U kategoriji seniora u disciplini muška moda/trend cut, Sandro Brisković je osvojio prvo mjesto, Rašid Brzać drugo, a Dragana Gajica treće
0 komentar(a)
Crnogorski frizeri, Foto: Privatna arhiva
Crnogorski frizeri, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.11.2012. 13:06h

Na Međunarodnom prvenstvu frizera i kozmetičara Hrvatske u Zagrebu, reprezentativci Crne Gore osvojili su nekoliko nagrada.

U kategoriji seniora u disciplini muška moda/trend cut, Sandro Brisković je osvojio prvo mjesto, Rašid Brzać drugo, a Dragana Gajica treće, ali i peto u kategoriji muški full fashion. Crnogorski frizeri dobro su se pokazali i u kategoriji fantasy hair style, u kojoj je Eldin Krivošić osvojio drugo, Kenan Osmanaj treće, a Isidora Radić peto mjesto.

U kategoriji ženski full fashion, Danica Petrović bila je četvrta, a Miloš Korboski peti. On je bio četvrtoplasirani u istoj kategoriji za muškarce.

Novost za ljubitelje modnih dešavanja svakako je i posjeta danskog frizera Brajana Suhra

Filip Milošević je u trend cutu za juniore zauzeo četvrto mjesto.

Osim ex-YU država u takmičenju su učestvovali i frizeri iz Mađarske, Italije, Austrije i Slovenije.

Novost za ljubitelje modnih dešavanja svakako je i posjeta danskog frizera Brajana Suhra, koji će 18. novembra u hotelu “Crna Gora-Hilton” u 10 sati, voditi seminar kozmetičke kuće “Davines”.

On je više od 15 godina predavao u Frizerskoj školi u Kopenhagenu, a sada je međunarodni učitelj i koordinator “Davinesa”. Seminar organizuje kuća mode i ljepote “Zoran”.

Bonus video: