Kruz od časopisa traži 50 miliona dolara

Kruzov advokat Bert Filds potvrdio je da je glumac tužio magazine i dodao da su tvrdnje tabloida “odvratna, gnusna laž”
0 komentar(a)
Tom Kruz, Foto: Fusedfilm.com
Tom Kruz, Foto: Fusedfilm.com
Ažurirano: 25.10.2012. 17:24h

Tom Kruz je opasan protivnik i to ne samo na filmskom platnu. Ovaj glumac je, naime, tužio magazine Life & Style i In Touch zbog tekstova u kojim se tvrdi da je on napustio svoju kćerku Suri. Kruz traži odštetu od nevjerovatnih 50 miliona dolara.

Oba magazina koja su u vlasništvu kompanije Bauer Publishing imala su slične naslove odmah po razvodu Toma Kruza i Kejti Holms. Life & Style objavio je tekst pod naslovom “Suri u suzama: Ostavio ju je tata”.

U međuvremenu, magazin In Touch na naslovnoj strani objavio je sliku tužne Suri sa sličnim naslovom “Tata ju je napustio”.

Kruzov advokat Bert Filds potvrdio je da je glumac tužio magazine i dodao da su tvrdnje tabloida “odvratna, gnusna laž”.

“Tom je brižan otac koji mnogo voli Suri. Ona je ključni dio njegovog života i to će uvijek i biti. Reći da ju je on ‘napustio’ je gnusna laž. Nečuveno je staviti takav naslov iznad slike uplakane djevojčice. Tom neće unaokolo tužiti ljude. On nije osvetoljubiv čovjek, ali ove podlosti pomoću kojih neki pokušavaju da naprave novac smišljajući laži o njegovom odnosu sa djetetom definitivno su zaslužile tužbu”, rekao je Filds.

Ovo nije prvi put da je Kruz tužio izdavača. Glumac je podnosio tužbe i protiv Daily Expressa, National Enquirera i Vanity Faira.

Bonus video: