Severina ujedinila bivšu Jugoslaviju

"Naše čitateljke u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori će sasvim sigurno uživati u novom broju”
201 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 18.10.2012. 15:48h

Na naslovnici novog broja “Ljepote i zdravlja”, naći će se Severina Vučković, međutim, pravo iznenađenje je što će se nakon 20 godina jedna ličnost sa ex-YU prostora pojaviti na naslovnim stranama istog magazina svih šest izdanja.

“Nekoliko mjeseci čekali smo i ugovarali ovaj važan događaj. Fotografisanje za naslovnu stranu i intervju sa Severinom! Važan – ne samo zbog toga što je Severina velika, možda najveća zvijezda ex-YU prostora podjednako popularna u svim republikama, već i zato što će ona krasiti naslovne stranice magazina u cijelom regionu, u svih šest ex-YU država”, kazala je Lidija Ćulibrk, glavna urednica srpskog izdanja.

I pored toga što su se mediji u posljednje vrijeme najviše interesovali za bračno stanje hrvatske pjevačice, ona je u intervjuu za “Ljepotu i zdravlje” razgovarala o karijeri, planovima, iskustvu materinstva i malim ženskim tajnama za ljepotu, a ne o onome što je ostavila iza sebe.

“U saradnji sa Severininom ekipom napravili smo sjajne fotografije i blistavu naslovnicu, ćaskali sa pop divom i uvjerili se da je uprkos svemu ženstvenija i šarmantnija nego ikada. Naše čitateljke u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori će sasvim sigurno uživati u novom broju”, dodala je Ćulibrk.

Galerija

Bonus video: