Sergej Ćetković usvojio djevojčicu Milu

"Presrećni smo što je naša porodica postala bogatija za još jednog malog člana. Lola je dobila četvoromjesečnu sestru Milu"
14 komentar(a)
Sergej Ćetkovic koncert Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Sergej Ćetkovic koncert Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.10.2012. 10:05h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković po drugi put je postao otac.

Pjevač i njegova supruga Kristina, koji su prije nešto više od dvije godine usvojili malu Lolu iz Doma za nezbrinutu djecu u Bijeloj, odlučili su se da prošire svoju porodicu, tako što će iz iste institucije usvojiti još jednu djevojčicu.

"Presrećni smo što je naša porodica postala bogatija za još jednog malog člana. Lola je dobila četvoromjesečnu sestru Milu, koju već mazi i pazi kao prava starija sestra. Hvala vam na iskrenim čestitkama i hvala što poštujete moju želju da kao i do sada sačuvam svoj privatni život", poručio je čitaocima Vijesti Ćetković, koji se pored svakodnevnih porodičnih obaveza polako priprema i za novogodišnje koncerte.

Tako će se družiti sa svojim fanovima u Novom Sadu 13. i 14. decembra u Srpskom narodnom pozorištu.

"Prije toga nastupiću u Skoplju u Univerzalnoj dvorani, a koncert je zakazan za 17. decembar. Do kraja godine, takođe, ću održat i koncerte i u Sarajevu i Tuzli, a priprema se i veliki spektakl u beogradskoj Kombak areni koji će biti održan početkom sljedeće godine, tačnije na Dan zaljubljenih".

Bonus video: