Princ neće dozvoliti da Kejt doživi sudbinu princeze Dajane

"Izgubio je majku zahvaljujući fotografima, učiniće sve što je u njegovoj moći da spriječi da se to isto dogodi Kejt"
65 pregleda 7 komentar(a)
princ Vilijam, Kejt Midlton, Foto: Rojters
princ Vilijam, Kejt Midlton, Foto: Rojters
Ažurirano: 16.09.2012. 12:41h

Princ Vilijam je obećao da njegova supruga Vojvotkinja od Kembridža neće doživjeti isti pritisak medija kao što je to bio slučaj sa njegovom majkom pokojnom princezom Dajanom.

Vilijam vjeruje da su upravo paparazi doprinijeli smrti njegove majke, u saobraćajnoj nesreći, u Parizu, 1997. godine, piše Femalefirst.co.uk.

Vojvotkinja od Kembridža je bijesna jer su tabloidi objavili njene toples fotografije dok se sunčala sa suprugom, na odmoru u privatnom dvorcu u Francuskoj. Fotografije je naprije objavio francuski tabloid Closer, objavu je najavio i italijanski Che - oba u vlasništvu bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija.

Fotografije je nakon toga objavio i irski tabloid Irish Daily Star, uz izgovor da vojvotkinja nije ništa drugačija od drugih slavnih ličnosti, te da ona nije "buduća kraljica Irske".

Princ Vilijam sada želi da učini sve kako bi zaštitio ženinu privatnost.

"Izgubio je majku zahvaljujući fotografima, učiniće sve što je u njegovoj moći da spriječi da se to isto dogodi Kejt", kazala je za Daily Mirror Vivijan Peri, bliska prijateljica pokojne princeze Dajane.

Bonus video: