Berluskonijev tabloid planira da objavi slike Kejt u toplesu

"Objavljivanje fotografija vojvotkinje od Kembrdiža golih grudi u časopisu predstavlja "groteskan i totalno neopravdan nasrtaj na privatni život" Vilijama i Kejt"
52 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 15.09.2012. 10:10h

Italijanski tabloid Chi planira da objavi fotografije Kejt Midlton golih grudi na odmoru sa princom Vilijamom u Luberonu, planinskom području na jugoistoku Francuske, u posebnom izdanju sljedeće sedmice, prenosi BBC.

Britanska kraljevska porodica je juče saopštila je če tužiti francuski magazin koji je ranije objavio fotografije princeze Kejt u toplesu.

Iz kraljevske rezidencijalne Palate Sent Džejms saopšteno je da prinčevski par u Francuskoj pokrenuo pravni postupak zbog narušavanja privatnosti.

Fotografije supruge princa Vilijama objavljene su u francuskom izdanju magazina "Closer", koji tvrdi da nije narušio njihovu privatnost.

Objavljivanje fotografija vojvotkinje od Kembrdiža golih grudi u časopisu predstavlja "groteskan i totalno neopravdan nasrtaj na privatni život" Vilijama i Kejt, kazao je juče portparol kraljevske porodice.

I Closer i Chi časopisi su dio medijske grupacije Mondadori bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija.

Iu redakcije tabloida Chi je saopšteno da će oni objaviti fotografije uprkos mogućoj tužbi.

Bonus video: