Džoni Dep i Vanesa Paradi se rastali kao prijatelji

Par je počeo da živi odvojene živote kada su se iz Francuske preselili u Los Anđeles
53 pregleda 0 komentar(a)
Džoni Dep, Foto: Hiddengarments.cn
Džoni Dep, Foto: Hiddengarments.cn
Ažurirano: 20.06.2012. 16:06h

Sada je i zvanično - Džoni Dep i Vanesa Paradi su se rastali nakon 14 godina zajedničkog života. Vijest je za TV šou “Entertainment Tonight” potvrdio Depov predstavnik za medije riječima: “Džoni i Vanesa su se rastali kao prijatelji. Molim vas da poštujete njihovu privatnost i, što je još važnije, privatnost njihove djece”.

Kako prenosi magazin “The People”, par je počeo da živi odvojene živote kada su se iz Francuske preselili u Los Anđeles. Ove godine se nijednom nisu zajedno pojavili na crvenom tepihu, a njihova situacija je, kako je jedan neimenovani izvor izjavio za časopis, “veoma tužna, najviše zbog činjenice da imaju dvoje djece - 13-godišnju Lili Rouz i devetogodišnjeg Džeka”.

Dep (49) i Paradi (39) su se upoznali 1998, a njihova romansa počela je u junu te godine. Prvi susret dogodio se u hotelu “Costes” u Parizu, kada je glumac, koji je večerao sa kolegama, ugledao pjevačicu koja je sa prijateljima sjedjela u susednom separeu. Depov prijatelj ih je upoznao i nakon toga su razgovarali dva sata. Dugogodišnja veza nije imala mnogo trzavica, a izjave koje je par davao nikako se ne poklapaju sa rastankom.

Tako je Dep, koji je sa Vanesom živio u mjestu Plan de la Tur u južnoj Francuskoj nedavno izjavio za magazin VSD “da mu je život u toj zemlji sa suprugom i djecom pružio sve”.

“Sada imam divnu porodicu i ravnotežu koja mi je toliko nedostajala”, kazao je tada Dep.

“Mogla bih da napravim beskrajni spisak stvari koje kod njega obožavam”, izjavila je nedavno Paradi i objasnila zašto sa Depom toliko dugo živi.

“Shvatamo da, ako želimo da nastavimo ovu divnu vezu, moramo jedno drugom dati prostora, dozvoliti da postupamo onako kako sami želimo. Moramo da vjerujemo jedno drugom. Nema svako tu sreću da dobije u ljubavnoj vezi prostor i povjerenje”, rekla je tada Paradi.

U drugom intervjuu, objasnila je zašto nikada nisu imali potrebu da se vjenčaju.

“Sviđa mi se ta romantika vjenčanja, ali sa druge strane, i ovako je sve savršeno... Mislim, ja sam više udata nego bilo koja druga žena, jer Džoni i ja imamo dvoje djece. Možda jednog dana, ali sada zaista možemo bez toga”, rekla je tada Paradi za “Elle”.

Bonus video: