Tvrdnja Klajna

Mišel Obama ljubomorna i ima malo povjerenja u supruga

Mišel uopšte ne vjeruje Baraku. Insistira na tome da zna svaki njegov korak”, rekao je neimenovani izvor čiju izjavu prenosi Njujork post
125 pregleda 6 komentar(a)
Mišel, Barak Obama, Foto: Sipa / JLP
Mišel, Barak Obama, Foto: Sipa / JLP
Ažurirano: 14.05.2012. 19:35h

Američka prva dama Mišel Obama je toliko ljubomorna i ima veoma malo povjerenja u svog supruga da je naredila da se sve žene koje sarađuju sa predsjednikom SAD Barakom Obamom nadziru kako je on ne bi prevario kao što je to radio Džon Kenedi.

Prva dama se vrlo često nenajavljena pojavljuje u kabinetu Baraka Obame da vidi šta radi, a navodno je negodovala zbog prisnog odnosa koji Barak ima s poznatom TV voditeljkom Oprom Vinfri, koju Mišel izbjegava jer mrzi debele ljude.

Kontroverzne tvrdnje pisca Edvarda Klajna, koje iznosi u knjizi “Amater" ponovo će vratiti Mišel etiketu "ljute crnkinje" protv koje se godinama borila.

Klajn tvrdi da je Mišel posesivna i da je njeno ponašanje tema broj jedan svih priča u Beloj kući.

"Mišel je veoma ljubomorna i to na veoma neobičan način. Nakon dugo godina braka, većina partnera ima povjerenja jedno u drugo i ne slijede svoje supružnike okolo kako bi vidjeli šta rade. Mišel uopšte ne vjeruje Baraku. Insistira na tome da zna svaki njegov korak”, rekao je neimenovani izvor čiju izjavu prenosi Njujork post.

Isti izvor navodi da je Mišel svima jasno stavila do znanja da se žene oko Obame moraju nadzirati i da joj se moraju prenijeti informacije ukoliko bi se Barak previše zbližio s nekom od zaposlenih žena u Bijeloj kući.

Klajn citira izvor iz Bijele kuće, koji kaže da je prva dama SAD bila bijesna zbog Barakovih telefonskih razgovora sa Oprom Vinfri.

Još jedan od razloga zbog kojih Mišel ne voli Opru je taj što misli da je ona uticala na Hilari Klinton da se kandiduje na izborima kao protivkandidat demokrata njenom mužu.

Preporučujemo za Vas