Zubarka svom bivšem momku povadila sve zube

''Nisam imao razloga da sumnjam. Mislim, bila je profesionalac", kazao je oštećeni (u punom smislu te riječi) Marek Olsevski
148 pregleda 3 komentar(a)
Zubar, Foto: Dreamstime.com
Zubar, Foto: Dreamstime.com
Ažurirano: 29.04.2012. 12:46h

Jednu ženu iz Poljske očekuje zatvorska kazna nakon što je svom bivšem momku hirurškim putem odstranila sve zube, piše "Digital Spy".

Marek Olsevski je nedavno ostavio svoju djevojku Anu Mačkovijak, koja je po zanimanju stomatološki hirurg.

Očigledno previdjevši njen (pre)naglašeno osvetoljubivi karakter, upravo kod nje je zakazao termin za stomatološki pregled.

Zubarka je svom bivšem momku dala anesteziju, a potom mu i povadila sve zube.

Potom mu je glavu umotala u zavoje kako ne bi odmah primijetio razliku.

''Pokušala sam da budem profesionalna i da odvojim privatni život od poslovnog, ali kad sam ga vidjela onako zavaljenog u stolicu, jedino o čemu sam mislila bilo je 'koji kreten''', izjavila je Mačkovijak

''Pokušala sam da budem profesionalna i da odvojim privatni život od poslovnog, ali kad sam ga vidjela onako zavaljenog u stolicu... Jedino o čemu sam mislila bilo je 'koji kreten''', izjavila je Mačkovijak.

Olsevski je rekao da je znao da nešto nije u redu kad se probudio, ali ga je bivša djevojka uvjeravala da zube ne osjeća zbog anestezije.

''Nisam imao razloga da sumnjam. Mislim, bila je profesionalac.

Ali kad sam stigao kući i pogledao se u ogledalo, nisam mogao da vjerujem vlastitim očima - povadila mi je sve zube'', izjavio je Olsevski.

Mačkovijak je sada pod istragom i prijeti joj trogodišnja zatvorska kazna.

Bonus video: