Otac vaspitava ćerku tako što je zatvara u kavez sa vukovima

Psiholozi se zgražaju nad ovakvim vaspitnim metodama, i govore o tome kako bi djecu trebalo vaspitavati u skladu sa njihovim psihičkim i fizičkim afinitetima
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2012. 21:47h

Obučena u maskirnu vojnu uniformu devetogodišnja Zhu Lin u kavezu se redovno igra sa vukovima, koje smatra svojom braćom. Njen otac inače je dreser životinja koji je do sada dresirao 50 pasa i 10 vukova.

Svoju je kćerku prvi put je pustio u kavez sa vukovima kada je imala samo 3 godine, a sada za nju tvrdi kako je i više nego obučena za dresiranje vukova, prenosi UPI.

Nakon što su se u medijima pojavile mnogobrojne kritike njegovih vaspitnih metoda, Zhu Yongsheng i njegova kćerka izjavili su kako su mediji sve pogrešno predstavili javnosti.

Otac je rekao kako voli svoju kćerku, ali želi da ona izraste u snažnu osobu. Doduše, oboje priznaju kako druženje sa vukovima može biti prilično opasno.

Psiholozi se zgražaju nad ovakvim vaspitnim metodama, i govore o tome kako bi djecu trebalo vaspitavati u skladu sa njihovim psihičkim i fizičkim afinitetima.

Bonus video: