Zanosna Keli Bruk želi da zasnuje porodicu

"Nakon pobačaja bila sam slomljena. Bila je to teška lekcija, ali mi je dobro došla. Živjela sam brzo jer sam mislila da sam neuništiva - kao što mnogi misle”, rekla je Bruk
77 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2012. 19:13h

Keli Bruk, engleska glumica i fotomodel, kazala je da želi da zasnuje porodicu sa svojim momkom, Tomom Evansom, bivšim ragbistom iz Škotske.

Ona dodala je, želi da krene dalje, nakon prošlogodišnjeg spontanog pobačaja, koji je imala u petom mjesecu trudnoće.

“Prije nego što sam zatrudnjela živjela sam poput 22-godišnjakinje: izlazila po klubovima i svake druge nedjelje letjela u drugu zemlju.

Kada sam ostala u drugom stanju, mislila sam da mogu da nastavim da radim šta hoću, ali mi je moje tijelo pokazalo da nisam bila u pravu.

"Tom mi je mnogo pomogao kada sam izgubila dijete"

Nakon pobačaja bila sam slomljena. Bila je to teška lekcija, ali mi je dobro došla. Živjela sam brzo jer sam mislila da sam neuništiva - kao što mnogi misle”, rekla je Bruk.

Ona je sada spremna za novo poglavlje u životu koji dijeli sa Evansom.

“Promijenila sam svoj život dramatično.

"Postali smo najbolji prijatelji koji se beskrajno vole. On je zaista sladak i osoba je na koju se mogu osloniti”

Smanjila sam poslovne obaveze, zdravije jedem i više vježbam”, otkrila je ona, zaključujući: “Tragedija je bila zapravo ogromno putovanje. Sastojalo se od više faza žalosti, neke od njih su još dio mene.

Tom mi je mnogo pomogao pomogao kada sam izgubila dijete. Postali smo najbolji prijatelji koji se beskrajno vole. On je zaista sladak i osoba je na koju se mogu osloniti”.

Galerija

Bonus video: