Konkurs za Pax fest do 20. marta

U revijalnom dijelu festivala biće prikazivan omnibus film “Oktobar”, a koncert će održati “Dubioza kolektiv”
0 komentar(a)
Pax fest, Foto: Twitter
Pax fest, Foto: Twitter
Ažurirano: 02.03.2012. 20:32h

Konkurs za takmičarski dio multimedijalnog Pax festa trajaće do 20. marta.

Takmičenje koje, navode organizatori, mladima omogućava novi i drugačiji način iskazivanja kreativnosti, otvoreno je za sve od 18 do 30 godina, a podijeljeno je na Žvrlj art, Umjetnost govora i Kroz objektiv kamere.

Za one koji tokom telefonskih razgovora, predavanja profesora ili ispijanja kafe, na papirima ostavljaju svoje tragove nervoze ili dosade Žvrlj art je pravo takmičenje. Za vješte u govorništvu osmišljen je segment Umjetnost govora, u okviru kojeg će mladi imati mogućnost da pripreme govore i iskažu svoje stavove na temu “Evroatlantske integracije”. Kategorija Kroz objektiv kamere pruža takmičarima priliku da iskažu mišljenje o aktuelnoj situaciji kroz kratke video-sadržaje. Kratki film mora biti autorsko djelo i može trajati najviše pet minuta.

Prijave se dostavljaju na e-mail paxfest@fdes.me, sa naznakon Žvrlj art, Umjetnost govora i Kroz objektiv kamere. Kao dobar motiv za učesnike obezbijeđene su i novčane nagrade.

U revijalnom dijelu festivala biće prikazivan omnibus film “Oktobar”, a koncert će održati “Dubioza kolektiv”

Pax Fest se održava 4. aprila, povodom Dana studenata u KIC-u “Budo Tomović”, u organizaciji Fakulteta za državne i evropske studije.

U revijalnom dijelu festivala biće prikazivan omnibus film “Oktobar”, a koncert će održati “Dubioza kolektiv”.

Detaljnije informacije o festivalu, mogu se naći na sajtu paxfest.me, gdje se mogu i rezervisati ulaznice, a o preuzimanju karata organizatori će obavijestiti sve zainteresovane naknadno.

Bonus video: