Vjetar udario i na kampanju Danijela Alibabića

"Mnogi se trude da zaustave moju kampanju, pa čak i vjetar, ali su samo napravili suprotno, opet sam u centru pažnje", našalio se Alibabić
90 pregleda 0 komentar(a)
Danijel Alibabić bilbord, Foto: Vesko Belojević
Danijel Alibabić bilbord, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.02.2012. 19:06h

Sjeverni vjetar koji duva u glavnom gradu Crne Gore nije samo zaledio ulice i iščupao drveće, već je pokušao da "zaustavi" i kampanju crnogorskog pjevača Danijela Alibabića za njegov prvijenac koji je objavljen krajem prošle godine.

Naime, prije objavljivanja albuma, na podgoričkim ulicama pojavili su se bilbordi "Ja neću ovakvu najavu", da bi se po objavljivanju albuma nastavila kampanja sa onima na kojima je pisao "Ja ću kako ja oću".

Jedan od tih bilborda koji se nalazi na Starom aerodumu vjetar je srušio, a prijatelji pjevače su odmah fotografije sa sajta Vijesti zakačili na Danijelov Facebook profil uz komentare "Ti ćeš kako ti hoćeš - e ne može".

Ipak, crnogorski muzičar tvrdi da njegovu kampanju neće zaustaviti sjeverni vjetar.

"Mnogi se trude da zaustave moju kampanju, pa čak i vjetar, ali su samo napravili suprotno, opet sam u centru pažnje", našalio se Alibabić.

"Žao mi je zbog totalnog kolapsa i problema koje je čitavoj državi donio ovaj hladni talas. A to što je pao bilbord s mojom slikom, samo me je nasmijalo. Dobro je što niko nije stradao, a ovo vrijeme je totalna katastrofa", prokomentarisao je pjevač.

Bonus video: