Bebu Bijonse i Džej Zija čuva šest dadilja

Ponosni otac je ćerku, navodno, već “okitio” dijamantskim minđušama i narukvicom od platine. Bebina flašica ima roze safire, tvrde upućeni
150 pregleda 0 komentar(a)
Bijonse, Džej Zi, Foto: Hello
Bijonse, Džej Zi, Foto: Hello
Ažurirano: 07.02.2012. 19:43h

Iako su njeni prijatelji ubijeđeni da će biti dobra mama, popularna pjevačica Bijonse izgleda smatra da ne bi škodilo da ima još nekoga da joj pomogne, pa je unajmila čak šest dadilja.

Prema navodima američkih medija, RnB diva želi da bude sigurna da će njena kćerka Blu Ajvi Karter biti u dobrim rukama, a njeno rješenje je, očigledno, da okupi što veći broj ljudi koji će paziti na njeno dijete dok nije tu.

Prijatelj popularne pjevačice kazao je za "In Touch" da Bijonse u svakom trenutku ima dvije dadilje na liniji i da se njenoj kćerki pelene mijenjaju "gotovo na svakih sat vremena".

Ipak, sudeći prema izjavama Bijonse, roditelji male Blu i pored toga što imaju šest dadilja neće bježati od svojih odgovornosti.

"(Džej Zi) Mijenjaće pelene, naravno. Biće veoma aktivan kao otac. On je već izjavio javno da pružanje nije ljubav. Ljubav je biti tu, raditi sve te male stvari za svoje dijete", kazala je Bijonse.

Ponosni otac je ćerku, navodno, već “okitio” dijamantskim minđušama i narukvicom od platine. Bebina flašica ima roze safire, tvrde upućeni.

Blu Ajvi rodila se 9. januara i već je imala svoj debi u svijetu muzike - njen kikot i plač snimljeni su za aktuelni hit Džej Zija "Glory", a njegova kćerka je potpisana kao specijalni gost inicijalima B.I.C.

Bijonse se prvije dva dana, pratnji supruga, prvi put nakon porođaja pojavila u javnosti. Posjetila je dobrotvorni koncert i u crvenoj haljini (na slici) pokazala da je već povratila liniju.

Bonus video: