Bijonsina beba dobila igračku vrijednu pola miliona eura

Opra, koja je bliska prijateljica Džej Zija, bebi je poklonila nekoliko stotina knjiga koje su poslate posebnim kamionom
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.01.2012. 11:07h

Najmoćniji par muzičke industrije riješio je da ne štedi kada je u pitanju njihovo prvo zajedničko dijete, a djevojčica rođena u subotu već je obasuta luksuzom o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju.Bijonse i Džej Zi poseduju tri kuće, a svaka je opremljena ekstravagantno. Uređenje svake od soba koštalo je oko 350.000 eura, a u jednoj se nalazi stolica za hranjenje optočena dijamantima i „svarovski” kristalima koja košta 15.000 eura, tu je i nosiljka od 45.000 eura, kao i mini „bugati" automobil i vjetrenjača za baštu čija je cijena 35.000 eura.

Najskuplji pokon je „Ginza Tanaka", zlatni konjić za ljuljanje ručne izrade koji je plaćen pola miliona eura.Međutim, ovde se popis ne zaustavlja. Par je pazario i bebi nakit u čuvenoj zlatari „Tifani”. „Njih dvoje su kupili nekoliko bebi narukvica sa privescima-amajlijama, zatim zvečke za bebu od dijamanata, zlata i platine, kao i jedu pozlaćenu cuclu”, naveo je izvor blizak ovom paru.

Opra Vinfri, koja je bliska prijateljica Džej Zija, bebi je poklonila nekoliko stotina knjiga koje su poslate posebnim kamionom, a ponosni otac je bebi posvetio pjesmu „Glory”.

Džej Zi je kroz stihove pokušao da opiše radost zbog rođenja kćerkice, ali je i otkrio da je par prije začeća Ajvi Blu izgubio jednu bebu. “Srećni smo da objavimo rođenje naše ćerke. Osjećamo se kao da smo u raju, ovo je najlepše iskustvo u našim životima”, saopštili su Bijonse i Džej Zi.

Otkrili su i da je beba rođena sa 3,2 kilograma.

Bonus video: