Nadal na vrhu liste nagih tenisera

Slika je zahvaljujući paparacima, snimljena 2008. godine na njegovoj pola miliona vrijednoj jahti
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2011. 18:45h

Neki od profesionalnih tenisera su se u određenim periodima svoje karijere slikali nagi i na taj način podarili neprocjenjiv poklon obožavateljkama.

U emisiji TennisNow, sastavljen je Top 5 nagih tenisera, a na prvom mjestu je Rafael Nadal.

Slika je zahvaljujući paparacima, snimljena 2008. godine na njegovoj pola miliona vrijednoj jahti.

Drugo mjesto pripalo je Tomiju Robredu, koji je dobrovoljno i veoma hrabro stao ispred objektiva. Slike su objavljene u britanskom izdanju Kosmopolitena, a dio profita je bio namijenjen Fondu za istraživanje karcinoma prostate.

Patrik Rafter, inače model odjevne linije Bond, našao se na trećem mjestu, ali ne potpuno nag, jer je na sebi imao čarape.

Primjerom Robreda pošao je i Žo-Vilred Conga, koji je, takođe, pozirao za britanski Kosmopoliten, sa ciljem podizanja svijesti o karcinomu prostate i testisa. Conga je tom prilikom komentarisao svoj akt, rekavši kako na sebi najviše voli butine, a kao dio tijela koji mu je najmanje drag izdvojio je stopala.

On je dodao da kod žena prvo primijeti oči, ali i da nikada ne bi mogao da bira između tenisa i seksa, jer podjednako uživa i u jednom i drugom.

Peto mjesto na listi osvojio je Džejms Blejk. On je, na zadovoljstvo ženske populacije, obnažio svoje tijelo u reklamnoj kampanji Evian. Na fotografijama je prikazan Blejk, koji se brčka u kadi punoj poznate i skupocjene vode.

Bonus video: