Amerikanac imao ljubavnu vezu sa delfinom i o tome napisao knjigu

Nakon devet mjeseci su "raskinuli" jer je autor morao da krene na fakultet. Rubi je uginula odmah nakon što je otišao. On tvrdi da je to bilo zbog "slomljenog srca"
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2011. 19:27h

Knjiga Amerikanca Malkoma Brenera u kojoj detaljno opisuje svoju devetomjesečnu ljubavnu vezu s delfinom, dobila je pet zvjezdica na Amazonu, navodi britanski list San.

"Mokra boginja" naslov je knjige koji dovoljno govori o samom sadržaju koji opisuje Brenerov seksualni odnos sa ženskim delfina u zatočeništvu tokom 1970-ih. Autor tvrdi kako je upravo ona inicirala seks.

Knjiga ima 21 glas ovoga trena i prosječna joj je ocjena četiri zvjezdice. No, ono što čudi je kako joj je čak 14 osoba dalo maksimalnu ocjenu.

Brener navodi kako je delfina koju naziva Rubi upoznao u zabavnom parku na Floridi 70-ih godina prošlog vijeka.

Stajao je uz bazen i posmatrao je i povremeno fotografisao. Tvrdi da se ona njemu počela prva nabacivati struganjem zuba o njegove noge i ruke što mu je bilo 'neopisivo erotično'.

"Rubi je bila u izolaciji, a mene je jednostavno iskoristila kako bi zadovoljila svoje potrebe" rekao je Brener.

Nakon devet mjeseci su "raskinuli" jer je Brener morao da krene na fakultet. Rubi je uginula odmah nakon što je otišao. On tvrdi da je to bilo zbog 'slomljenog srca'.

" Upozorio bih sve koji se nađu u vezi s delfinom da u svakom trenutku moraju imati izlaznu strategiju" zaključio je Braner.

Bonus video: