Kluni zalijepio Bredu Pitu na vozilo: Mali penis u autu

Bezbroj puta je uzimao mobilni telefon kolega i fotografisao sopstveni polni organ sa naočarima, otkriva glumac
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.09.2011. 16:11h

Uprkos tome što je nedavno napunio 50 godina, Džordž Kluni ne planira da se uozbilji. Osim po mijenjanju djevojaka, poznat je po tome da svojim prijateljima često pravi razne smicalice, a oni mu uzvraćaju istom mjerom.

“Te igre su veoma zabavne. Moji prijatelji često budu i veoma grubi prema meni. Bred Pit i Met Dejmon su brutalni. Često mi mijenjaju poruku na telefonskoj sekretarici. Naravno, u stara vremena, kad smo imali telefonske sekretarice.

Promijenili bi moju poruku u nešto užasno, a ja to nikako nisam upijevao da promijenim. Njihove poruke su uvijek bile briljantne”, otkrio je popularni glumac u intervjuu za časopis Parade.

Osim toga, Kluni se često šalio i na račun penisa. Tako je jednom Bredu Pitu na auto zalijepio upozorenje “Mali penis u vozilu”, a bezbroj puta je uzimao mobilni telefon svojih kolega i fotografisao sopstveni polni organ sa naočarama, otkriva on, bez dlake na jeziku.

U intervjuu je Kluni raspričao i o svom novom filmu “Martovske igre”, koji je premijerno prikazan na ovogodišnjoj Mostri. Kako kaže, primijetio je na ekranu da stari.

“Kada vidim sebe na ekranu, znam da više ne izgledam kao kada sam imao 40 godina. Ljudi u industriji koje najviše poštujem, na primjer Pol Njuman, lijepo su nosili svoje godine na platnu.

To je onaj trenutak kad shvatiš da si od sada samo karakterni glumac”, kazao je on.

Bonus video: