Džad Lo: Vozim se gradskim autobusom

Glumac koji ima troje dece iz braka sa Sejdi Frost i kćerku iz vanbračne veze sa manekenkom Samantom Burk želi da njegova porodica vodi normalan život
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2011. 16:31h

Glumac Džud Lo (38) kaže da mrzi izraz “slavna ličnost” i da se uprkos tome što pripada vrhu šou-biznisa trudi da sebi i svojoj porodici omogući normalan život.

A to, po njegovom mišljenju, uključuje korišćenje javnog prevoza.

Glumac koji ima troje dece iz braka sa Sejdi Frost i kćerku iz vanbračne veze sa manekenkom Samantom Burk želi da njegova porodica vodi normalan život, uprkos njegovoj slavi i velikom novcu koji zarađuje od filmova.

"I dalje sa djecom uživam u običnim, normalnim stvarima. Često koristimo autobus i metro jer se pokazalo da je to najbolji način da negdje stignete. Smatram da ako oko sebe stvorite zidove time samo dozivate probleme", kaže Lo.

Uprkos tome što je popularan širom svijeta, on sebe ne smatra selebritijem, jer kako kaže, ne traži pažnju javnosti.

"Mrzim riječ “slavna ličnost” i smatram da je rezervisana za one koji imaju čudne odnose sa pobjednicima rijalitija, kuvarima koji su trenutno u modi i sličnim ljudima među kojima ne vidim sebe. Ne pozivam ljude preko medija u svoju kuću niti flertujem sa štampom osim kada treba da pričamo o nekom filmu koji pripremam, pa čak ni to ne radim previše često", zaključio je glumac, a prenosi Bang Showbiz.

Bonus video: