Ketrin Zita Džons išla u kliniku za mentalno zdravlje

Početkom mjeseca oskarovka je provela 3 dana u jednoj klinici u Konektikutu, gdje je zatražila da joj pomognu da izliječi depresiju
494 pregleda 0 komentar(a)
Ketrin Zita Džons, Foto: Thehollywoodgossip.com
Ketrin Zita Džons, Foto: Thehollywoodgossip.com
Ažurirano: 16.04.2011. 20:15h

Glumica Ketrin Zita Džons otkrila je da je zatražila pomoć u liječenju manične depresije, nakon što je bezuspješno pokušavala riješiti se stresa uzrkovanog bolešću supruga Majkla Daglasa.

Početkom mjeseca oskarovka je provela 3 dana u jednoj klinici u Konektikutu, gdje je zatražila da joj pomognu da izliječi depresiju, piše Sarajevo-x."Tokom prošle godine Katrin se bezuspješno pokušavala izboriti sa stresom. Imala je tešku godinu, sve vrijeme je bila uz supruga koji je bolovao od raka grla i stoga je odlučila da provjeri svoje mentalno zdravlje", kazala je menadžerka para Cece Jorke.Dodala je da se Zita sada osjeća jako dobro i da se posvetila snimanju svojih novih filmova."Naravno da je protekla godina bila veoma stresna za nju. Otišla je da kontroliše svoje zdravlje jer se želi vratiti u formu prije početka snimanja filmova", kazao je prijatelj glumice za magazin Pipl.

Bonus video: