Žurka pod maskama Pleme Ritual Party u Marketu

U ovogodišnjem izdanju tradicionalne žurke najavljeno je pet crnogorskih DJ-eva: Ryan Lubarda, BeGood, Montech, Cule i GileRZ.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.04.2011. 08:22h

Žurka pod maskama Pleme Ritual Party održana je, uz podršku T-Mobilea, u klubu The Market u Podgorici.

U ovogodišnjem izdanju tradicionalne žurke najavljeno je pet crnogorskih DJ-eva: Ryan Lubarda, BeGood, Montech, Cule i GileRZ.

Za posjetioce sa maskom ulaz je bio besplatan, dok su, kako navode organizatori, "lijeni podgoričani i njihove dame gotovanke" koji se nisu maskirali morali platiti 3 eura ulaz.

Organizatori su takođe pored provoda uz muziku najavili i takmičenje za najbolju masku.

Glasanje za najbolju masku odvijaće se narednih nedjelju dana preko facebook Pleme Ritual Party grupe, a pobjednika glasanja očekuje nagrada od hiljadu eura.

DJ musketar

Događaj je započeo nastupom Ryana Lubarde, oko 22h, dok je zamaskirana publika željna provoda uz elektronsku muziku tek pristizala.

Slika pustih ulica Podgorice i pokojeg prolaznika ispred kluba The Market značajno se razlikovala od onoga što se dešavalo unutra.

"Puno je. Odlično za četvrtak" izrazio je svoje zadovoljstvo, stojeći na ulazu u klub, Aleksandar Gilić publici poznatiji pod pseudonimom GilleRZ, jedan od DJ petorke koja je odlučila da se ovom prilikom maskira u musketare.

Maštovito maskirani posjetioci

U trenutku kada su Mr. Montech i Be Good započeli svoje "back 2 back" putovanje kroz house zvuke sa primjesama soula, funka i disko muzike, klubu je bilo više od stotinu zamaskiranih posjetilaca .

I pored toga što nisu svi prisutni bili pod maskama, veći dio publike se potrudio da besplatno uđe na žurku, pa su se mogle vidjeti razne kreacije mladih podgoričana.

Karatisti, ratni veterani, holivudske zvijezde, mafijaški bosovi, alisa u zemlji čuda, Pipi Duga Čarapa i nezaobilazni gusari napunili su The Market i plesali u gotovo karnevalskoj atmosferi, a interesantno je da je napopularnije maskiranje bilo u fazonu filma "Black Swan", za što se odlučilo nekoliko djevojaka te večeri.

DJ-evi Cule i GilleRZ počevši oko 1 poslije ponoći, priveli su žurku kraju svojim setovima još malo podgrijavši atmosferu među rasplesanom publikom.

Pohvale idu i na račun korišćenja svjetlosnih efekata koji su ispratili muziku i upotpunili ugođaj.

Galerija

Bonus video: