Princ Vilijam pravi momačko veče na brodu

Veselo društvo planira da dan provede krstareći uz južnu obalu Velike Britanije, a nakon relaksacije uz sportove na vodi, slijedi roštilj i obilazak pabova.
0 komentar(a)
princ Vilijam, Foto: Rojters
princ Vilijam, Foto: Rojters
Ažurirano: 27.03.2011. 13:07h

Princ Vilijam, koji će se 29. aprila vjenčati sa Kejt Midlton, odlučio je da momačko veče provede na brodu zajedno sa mlađim bratom Harijem, koji će biti njegov kum na svadbi, i 20 najbližih prijatelja.

Kako navodi list "San", princ Vilijam je odlučio da posljednji dan kao neženja, provede na moru daleko od radoznalih očiju, što će njemu i njegovom društvu omogućiti da se maksimalno opuste.

Veselo društvo planira da dan provede krstareći uz južnu obalu Velike Britanije, a nakon relaksacije uz sportove na vodi, slijedi roštilj i obilazak pabova kojima se može prići samo brodom.

Kao i Midltonova, Vilijam je poslušao savjet kraljevske službe obezbjeđenja, da momačko veče održi u Engleskoj, a budući mladenci su već ranije naglasili da na svoje zabave ne žele da potroše velike sume novca, što bi po njihovom mišljenju, bilo neprimjereno dok se zemlja oporavlja od recesije.

Bonus video: