Severinin menadžer: Severina neće voditi "Velikog brata"

Prema pisanju "Blica", pjevačica bi trebalo da vodi predstojeću sezonu srpskog „Velikog brata“, koji će se ove godine prikazivati i u Hrvatskoj, na televiziji RTL
81 pregleda 0 komentar(a)
Severina, Foto: Reuters
Severina, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.02.2011. 13:08h

Nakon što je "Blic" objavio da je Severina u pregovorima sa producentskom kućom 'Emotion' zbog vođenja ovogodišnjeg "Velikog brata" u Srbiji, njen manadžer Tomislav Petrović rekao je da ništa od toga nije istina, piše hrvatski portal 24sata.

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković, koja je već mjesec dana u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, prema navodima "Blica", trebalo bi da vodi predstojeću sezonu srpskog „Velikog brata“, koji će se ove godine prikazivati i u Hrvatskoj, na televiziji RTL.

"Blic" navodi da bi Severinin zadatak trebalo da bude da za RTL izvještava o svim dešavanjima iz kuće „Velikog brata“ na Košutnjaku.

Producentska kuća „Emotion“ je sa Severinom sarađivala prije nekoliko godina tokom „Operacije trijumf“, a bilo je i govora o saradnji sa „Šoumasterom“, muzičkim ogrankom producentske kuće „Emotion“.

Iako se prethodnih mjeseci nagađalo da će rijaliti voditi nekadašnje voditeljke hrvatskog „Velikog brata”, prema navodima "Blica", producenti smatraju da će Severina biti pravo osvježenje, te da bi ona na najbolji način privukla publiku na Balkanu.

„Veliki brat“ bi trebalo da počne u martu na TV „Pink“.

Bonus video: