Britanka vratila psa azilu jer se njegova boja nije slagala sa zavjesama

Kako prenosi hrvatski Index, nepoznata žena je posjećivala terijera Harveyja nekoliko puta u azilu za napuštene pse da bi ga je naposljetku povela kući.
80 pregleda 0 komentar(a)
terijer, Foto: Wikipedia
terijer, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 30.01.2011. 11:00h

Jedna Britanka je toliko ponosna na enterijer svog doma, da je odlučila vratiti psa čiji izgled nije odgovarao zavjesama u njenom dnevnom boravku.

Kako prenosi hrvatski Index, nepoznata žena je posjećivala terijera Harveyja nekoliko puta u azilu za napuštene pse da bi ga je na kraju povela kući.

Nešto kasnije, istog dana, nazvala je azil i rekla kako ima problem jer smeđe-bijeli pas ne odgovara boji njenih zavjesa. Psa je vratila dva dana kasnije, a vlasnik azila rekao je kako je zgrožen njenim ponašanjem. Tvrdi kako nije očekivao da će žena u kasnim 40-ima vratiti psa zbog tako "trivijalnog razloga".

"Zaljubila se u njega čim ga je vidjela, posjećivala ga je 7 dana prije nego smo joj dopustili da ga odvede kući", izjavila je supruga vlasnika azila za Daily Mail i dodala: "Istog dana kad ga je uzela kući, nazvala nas je i rekla kako se Harveyjeve boje ne slažu sa zavjesama u njenom dnevnom boravku. Rekli smo joj da ga stavi u drugu prostoriju,ali dva dana kasnije ga je vratila i rekla kako je potrošila veliku količinu novaca na zavjese i ne želi više imati Harveyja", tvrdi suvlasnica azila.

Bonus video: