Mlada pjevačica Maja Muratović promovisala spot

Radost zbog taze snimljenog spota sa Majom su podijelile i poznate ličnosti, među kojima je bilo i njenih kolega.
162 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.01.2011. 20:40h

Promocija prvog spota mlade crnogorske pjevačice Maje Muratović održana je u podgoričkom lokalu "Rembrant".

Pjesma za koju je snimljen spot zove se "Slaba na tebe". Maja kaže da je ovu pjesmu snimila još prije tri godine, međutim, tek sad se odlučila i da je ekranizuje.

"Ova pjesma mi se strašno dopada i zaista sam željela da prvo za nju snimim spot, a vidim da nisam pogriješila jer je i društvo oduševljeno njome. Ova pjesma je zaista lijepa", kaže Maja Muratović.

Svoj prvi spot snimala je u Beogradu. Bilo je rada, ali bilo je i uživanja.

"Tokom tih dana snimanja bilo je mnogo zanimljivo, super smo se provodili, bili umorni ali se to na njemu i ne vidi.", izjavila je mlada nada crnogorskog estradnog neba.

Šest njenih muzičkih uradaka napravili su istaknuti crnogorski autori. To je novinare navelo da je pitaju da li će sarađivati sa drugim autorima.

"Naravno, ja nikad ne bježim od dobrih pjesama", rekla je Maja i dodala da će snimiti svaku dobru pjesmu koja se pojavi.

Radost zbog taze snimljenog spota sa Majom su podijelile i poznate ličnosti, među kojima je bilo i njenih kolega. Atmosfera u "Rembrantu" bila je pozitivna, a reakcije burne nakon svršetka projekcije spota "Slaba na tebe".

Uz spot, pjesmu i reprodukcije Rembrantovih slika koje krase prostor u kojem je spot promovisan, ugođaj je bio potpun!

Među gostima su se našli mladi estradni umjetnici Jelena Đorđević, Bane Nedović, Danijel Alibabić, kao i sportista Alen Muratović.

Mogući uspon nove zvijeszde nije propustio ni direktor festivala Sunčane Skale, Slobodan Bučevac.

Bonus video: