Veliki povratak Merlin Monro na filmska platna

Zahvaljujući Džejmi Salteru, najslavniju plavušu na svijetu, Merlin Monro ponovno ćemo moći vidjeti na filmskom platnu. Naime, Džejmi će je uz pomoć najnovije tehnologije \'oživjeti\'.
119 pregleda 0 komentar(a)
Merlin Monro, Foto: Wikipedia
Merlin Monro, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 14.01.2011. 15:14h

Zahvaljujući Džejmi Salteru, najslavniju plavušu na svijetu, Merlin Monro ponovno ćemo moći vidjeti na filmskom platnu. Naime, Džejmi će je uz pomoć najnovije tehnologije 'oživjeti'.

Džejmi Salter prvo je u poslu, vrijednom nekoliko miliona dolara, od Eni Strasberg, čiji je suprug Li bio Merlinin učitelj glume, kupio prava od na korišćenje njenog imena. Sada planira uz pomoć najmodernije tehnologije i njenih fotografija, oživjeti tragično preminulu i nikada zaboravljenu glumicu.

On na isti način je kupio, i još uvijek drži prava na ime slavnog pjevača Boba Marlija. Naime, Džejmi vidi nekada megapopularne, a danas preminule zvijezde kao svojevrsni brend te tvrdi: 'Zašto Linzdej Lohan i Lejdi Gaga žele biti poput slavne Monro? Razlog tome je činjenica da je ona ikona, osoba s odličnim stilom i elegancijom.

"Njeno ime je sinonim za eleganciju, glamur i seksipil. Ona pokazuje i da veličina nije važna. Voluminozna je, prava žena. Mlađa generacija će se zaljubitiu nju kao što smo i mi", kazao je Salter.

Bonus video: