Demi Mur izgleda sve mlađe

"Nikad nijesam bila na operacijama, ali ne bih sudila one koji se odluče za tako nešto", kaže Mur. Dok se ne rasvijetli istina, zvijezda filma \'Nemoralna ponuda\' uživa u svojim čarima i rado ih pokazuje.
0 komentar(a)
Demi Mur i Ešton Kučer, Foto: Wikipedia
Demi Mur i Ešton Kučer, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 13.01.2011. 08:34h

Lijepoj Demi Mur starenje ne predstavlja problem: štaviše, iz dana u dan djeluje sve mlađe i svi se pitaju koja je njena tajna.

48-godišnja glumica uporno demantuje glasine da se potpomaže plastičnom hirurgijom u održavanju svog mladolikog izgleda. Na svečanoj premijeri filma 'No strings attached', pojavila se kako bi podržala supruga, 32-godišnjeg Eštona Kučera, koji uz Natali Portman, igra glavnu ulogu, a činilo se da je vrijeme za nju jednostavno stalo.

Lijepa brineta ne stari već naprotiv, svakim danom djeluje sve mlađe i mlađe. Mnogi se pitaju kako joj uspijeva i postoji li iza njenog blistavog izgleda derutni portret koji skriva u ormaru. Kruže glasine da je potrošila oko 200.000 funti za dodatno modeliranje tijela i lica, ali ona insistira na tome da je sve na njoj prirodni dar.

"Nikad nijesam bila na operacijama, ali ne bih sudila one koji se odluče za tako nešto", kaže Mur. Dok se ne rasvijetli istina, zvijezda filma 'Nemoralna ponuda' uživa u svojim čarima i rado ih pokazuje.

Bonus video: