Gvinet Paltrou:Tom Kruz se odlično ljubi!

Glumica je za inostrane medije otkrila i da je nakon rođenja sina Mozesa 2006. patila od postporođajne depresije.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.01.2011. 17:17h

Gvinet Paltrou (38) je za filmske partnere imala neke od najpoželjnijih muškaraca svijeta, uključujući Džuda Loua i Breda Pita, ali oskarovkin favorit je Tom Kruz.

"U jednoj kameo ulozi u trećem dijelu Ostina Pauersa trebalo je da se ljubakam sa Tomom i moram priznati da me prijatno iznenadio. Odlično se ljubi!”, rekla je tridesetosmogodišnja Paltrou u jednom televizijskom šou.

Nikad ne reci nikad

Ona je pričala i o novom filmu glumica Country Strong u kojem glumi kantri pjevačicu i alkoholičarku. Kako bi ušla u taj lik morala je, priznaje, da se odrekne svog imidža čistunice, a na snimanju je bila stalno pijana.

"Isprobala sam i to i bilo je odlično. Bladi meri u deset ujutro i čitav dan si veseo", kazala je, dodajući da je posebno uzbuđenje bilo nakratko promijeniti životnu rutinu i popiti koju čašicu više.

"Bilo je oslobađajuće igrati nekoga ko ne razmišlja o posljedicama svojih postupaka jer sam ja u privatnom životu veoma odgovorna i stalno zabrinuta za sve, pogotovo za djecu", objasnila je Paltrou i istakla: ”Iz svega toga sam zaključila da nikad ne treba reći nikad”.

Stidna i strašljiva

Glumica je za inostrane medije otkrila i da je nakon rođenja sina Mozesa 2006. patila od postporođajne depresije.

"Nijesam osjećala nikakve emocije niti povezanost sa djetetom. Sa ćerkom Epl sam bila na sedmom nebu, pa nijesam mogla da vjerujem da se ne osjećam kao tada. Mislila sam da sam zbog toga grozna majka i osoba", izjavila je glumica koja je u braku sa pjevačem Coldplaya Krisom Martinom (33). On je prvi shvatio da joj je potrebna pomoć, a iako ga je u početku ubjeđivala da je dobro nije mogla da sama izađe na kraj sa depresijom.

"Ne želite da iko sazna da ste depresivni ili da plačete cijelo vrijeme. Obuzme vas osjećaj stida, straha i nijeste sasvim svoji", opisala je glumica simptome ovog poremećaja.

Bonus video: