BEZ ŠMINKE

Kejti Peri: Teško je uvijek biti lijep

Poznati komedijaš je na Twitteru objavio fotografiju tek probuđene Kejti bez trunke šminke, na kojoj izgleda nimalo reprezentativno.
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.01.2011. 16:47h

Kejti Peri, baš kao i većina njenih koleginica, u javnosti je uvijek dotjerana. Šminka, frizura, pažljivo birana odjeća... kakva li je, zaboga, kada ujutro ustane iz kreveta? Zahvaljujući njenom suprugu, Raselu Brandu, sada i to znamo.

Poznati komedijaš je na Twitteru objavio fotografiju tek probuđene Kejti bez trunke šminke, na kojoj izgleda nimalo reprezentativno. Slika je na inicijativu ljute pjevačice brzinom munje skinuta sa Brandovog Twitter profila, ali šteta je već učinjena - raširila se Internetom poput virusa.

Zatim je E Online objavio reakciju pjevačice na ovaj događaj, a ona je priznala da joj često nedostaje samopouzdanja kada je u pitanju njen fizički izgled i tako objasnila svoju ljutnju zbog objavljivanja fotografije.

“Treba da budem lijepa baš svakog dana, a to je veoma teško”, poručila je svima onima koji sanjaju da izgledaju kao lica sa naslovnica.

R.Z.

Galerija

Preporučujemo za Vas