TANDEM ZA AVANTURE

Din obilazi svijet sa mačkom koju je našao na granici Crne Gore i BiH

Din je istetovirao Nalinu šapu, a njegovu ljubav prema maci dokazuje i činjenica da je prošao "kroz sito i rešeto" kako bi je zadržao
6125 pregleda 3 komentar(a)
Din i Nala, Foto: Instagram.com/1bike1world
Din i Nala, Foto: Instagram.com/1bike1world
Ažurirano: 06.04.2019. 21:44h

Din Nikolson je odlučio obići svijet na biciklu, a na granici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine je u decembru pronašao mače koje je poveo sa sobom u svjetske avanture.

Čim ju je pronašao, otišao je kod veterinara da obavi potrebne preglede i vakciniše mačku. Zatim je odlučio tražiti podršku pratilaca na Instagramu i zamolio ih za finansijsku podršku kako bi mogao nastaviti svoj put sa mačkom koju je nazvao Nala.

"U Crnoj Gori smo obilazili napuštene vile i skrivene plaže, sa Nalom na ramenima prolazio sam kroz dobre i loše situacije koje su mi se dešavale na mom putu. Ubrzo je došao i Božić koji smo proveli u albanskom hotelu istražujući sve ono što Albanija ima da ponudi. Nakon 27 dana se vrijeme znatno popravilo pa smo otputovali dalje u Grčku", napisao je Din, dodavši da se nada da će on i njegova ljubimica dobiti dovoljno donacija da mogu nastaviti putovati i na kraju se vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Din je istetovirao Nalinu šapu, a njegovu ljubav prema maci dokazuje i činjenica da je prošao "kroz sito i rešeto" kako bi je zadržao - na granicama je imao problema zbog prenošenja Nale koje je, srećom, uspješno riješio, piše portal Klix.ba.

Preporučujemo za Vas