OTKRILA KAKOJE BILO NA SNIMANJU SA GRILSOM

Kara Delevinj: Pojela sam pacova

Manekenka je priznala da je oduvijek bila opčinjena Berom, te da joj je poziv da sa njim radi emisiju bio ostvarenje snova
1601 pregleda 1 komentar(a)
Kara Delevinj, Foto: Shutterstock
Kara Delevinj, Foto: Shutterstock

Manekenka Kara Delevinj nedavno je gostovala u večernjoj "tok-šou" emisiji sa voditeljem Džimijem Felonom, te je otkrila kako joj je bilo na snimanju emisije sa Berom Grilsom i priznala da je morala da pojede "bajatog" pacova, a potom se osvrnula i na svoje detinjstvo.

Naime, dvadesetsedmogodišnja manekenka priznala je da je oduvijek bila opčinjena Berom, te da joj je poziv da sa njim radi emisiju bio ostvarenje snova.

"Sjećam se da je dolazio u moju školu kada sam bila mala. On je najmlađi čovjek koji se ikada popeo na Mont Everest. Kada me je zvao da radimo emisiju, znala sam da moram da pristanem na sve što on kaže. On je moj idol", ushićeno je započela Kara pa dodala:

"Spuštali smo se niz neko brdo i ja sam ugledala mrtvog pacova, zgrozila sam se. Ber je sa druge strane bio oduševljen i rekao je da nam je to večera. Potom me je zamolio da ha stavim u torbu i kasnije smo ga zajedno spremili. Nije smrdio, ali se vidjelo da je mrtav već nekoliko dana. To je bilo nešto najodvratnije u mom životu", kroz smijeh je govorila manekenka.

Ona je u drugom dijelu emisije pomenula i svoju prošlost, te se osvrnula na traume koje vuče iz djetinjstva jer joj je, kako je sama rekla, majka bila zavisnik od narkotika.

"Ona je snažna i hrabra žena i jako je volim. Međutim, činjenica je da je bila narkomanski zavisnik i da sam ja morala njoj da budem roditelj, a ne obratno. To je ostavilo mnogo traga na meni. U tom trenutku sam prolazila i kroz svoje tinejdžerske faze gde sam otkrivala da mi se dopadaju i žene, pa me je sve vrijeme pekla savjet. Nisam mogla da se nosim sa svijetom tada" dodala je manekenka.