Dikaprio spašen u posljednjem trenutku

"Ispod nas prošlo jato morskih golubova, krenuo je za ribama, a ja odmah za njim jer sam znao da će ostati bez kiseonka, a to se ubrzo i dogodilo
2466 pregleda 1 komentar(a)
Leonardo Dikaprio, Foto: Shutterstock
Leonardo Dikaprio, Foto: Shutterstock

Edvard Norton i Leonardo Dikaprio godinama su dobri prijatelji, a prije desetak dana zajedno su i snimali Leonardov dokumentarni film o klimatskim promjenama, oko kojih je oskarovac već dugo veoma angažovan.

Norton je u nedavnom intervjuu ispričao kako su Leova ljubav prema prirodi i želja za istraživanjem umalo bile fatalne.

"Bili smo na Galapagosu i ronili s okeanografkinjom. Znali smo da je Leonardo lud za životinjama i da ima tu neku dječiju strast u sebi. U tom je trenutku ispod nas prošlo jato morskih golubova, a ja sam vidio kakav mu se izraz pojavio na licu. Krenuo je za ribama, a ja odmah za njim jer sam znao da će ostati bez kiseonika, a to se ubrzo i dogodilo", objasnio je Norton.

Norton je kao dugogodišnji, iskusni ronilac svojom procjenom spasio Dikapriju živu glavu i povukao ga prema površini, a čini se da Leo upada u situacije u kojima mu je život ugrožen češće negoli je to preporučljivo.

Dikaprio je otkrio kako je već tri puta gotovo poginuo.

Jednom prilikom njegov avion je morao prisilno da sleti jer mu je eksplodiralo krilo, našao se oči u oči s morskim psom, a treći put je imao problema s padobranom prilikom iskakanja iz aviona.

Bonus video: