FORUM KRALJEVSKE FONDACIJE

Princ Hari o kraljevskoj porodici: Osuđeni smo jedni na druge do kraja života

Princ Hari je odmah dodao da su u pitanju "zdrava neslaganja“ i u šali naveo da ne mogu da se sjete oko čega vode rasprave jer su iznenadne i brze
114 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2019. 22:37h

Princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari i Megan Markl na Forumu kraljevske fondacije u Londonu govorili su o humanitarnim organizacijama, koliko im znače, njihovim naporima da svijet učine boljim mjestom, ali i međusobnim odnosima.

Osim što su podijelili svoje namjere i ambicije, gledaoci su prvi put bili u prilici da vide onu drugu, mekšu, manje poznatu stranu članova kraljevske porodice. Na pitanje da li među njima ima neslaganja, princ Vilijam je kroz osmijeh odgovorio: "O, da!“. 

Princ Hari je odmah dodao da su u pitanju "zdrava neslaganja“ i u šali naveo da ne mogu da se sjete oko čega vode rasprave jer su iznenadne i brze. 

"Mislim da je veoma dobro to što smo četiri različite ličnosti, ali imamo istu strast ka pravljenju razlika. Imamo različita mišljenja, ali dobro funkcionišemo. Pošto funkcionišemo kao prodica, naravno da do neslaganja dolazi. Činjenica da se svi smiju znači da znaju kako to izgleda“, rekao je Hari, piše B92.

"Osuđeni smo jedni na druge do kraja života“, dodao je u šali.

Megan Markl se na Forumu osvrnula i na pokret #MeToo i prava žena. 

"Žene treba da koriste svoje glasove, umjesto što čekaju glasove drugih. Ne slažem se sa onima koji govore o ’girl power’ pokretu. Ne bojte se da pričate o tome, sada je pravi trenutak za to“, rekla je Megan. 

Princ Hari je govorio i o svojoj budućoj supruzi. 

"Srećan sam i ponosan što je Megan došla u našu porodicu, Ona je osoba koja vidi pozitivne promjene u društvu i o njima govori“, rekao je princ.

JWPlayer video mesto

Galerija