Grafit iz Beograda: Grije srca Zagrepčana

U znak ljubavi prema Zagrebu u Beogradu je osvanuo grafit ispred Doma omladine, na platou Milana Mladenovića, frontmena grupe Ekatarina Velika
25236 pregleda 14 komentar(a)
Grafit u Beogradu, Foto: Facebook
Grafit u Beogradu, Foto: Facebook

Glavni grad Hrvatske juče je doživio najveći potres u posljednjih 140 godina. U jeku pandemije koronavirusa. Uz vojsku, policiju, vatrogasce, sve službe, volontere i pojedince koji su odmah pohrlili u akciju, iz ruševina su dragi nam Zagreb grad podigli i naši susjedi iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i mnogih drugih država – porukama podrške i prijateljstva, pa i glasnim aplauzom sa balkona, piše dnevnik.hr.

U znak ljubavi prema Zagrebu u Beogradu je osvanuo i grafit ispred Doma omladine, na platou Milana Mladenovića, frontmena grupe Ekatarina Velika.

grafit
Grafit na Domu omladine(Foto: Facebook)

"Poslala mi je draga prijateljica iz Beograda, grafit na Domu omladine", napisala je kratko urednica Marina Dimić Kepeski uz fotografiju koju je podijelila na Facebooku. Uz napisanu riječ Zagreb nacrtano je crveno srce – srce milijuna ljudi koje ovih dana kuca kao jedno. Beograd voli Zagreb i na tome ćemo mu uvijek biti zahvalni, objavio je hrvatski portal.