Madona je osigurala grudi, Rijana noge, Džulija Roberts osmijeh...

Šta mislite - koji dio tijela je Kim Kadrašijan osigurala na 21 milion dolara?
2534 pregleda 0 komentar(a)
Rijana, Foto: Instagram
Rijana, Foto: Instagram

Šta vam se najviše dopada u vašem izgledu? Oči? Nos? Ili možda usne? Da li ste ikada razmišljali da ih osigurate? Na kraju krajeva, ako im se nešto dogodi, možete zaraditi. Ako ne moralno, onda zasigurno materijalno.

Upravo to su uradile pojedine poznate ličnosti. Izgleda da pojedini djelovi tijela ne čine samo ljepotu već i dragocjenu imovinu. U slučaju oštećenja zbog kojeg mogu izgubiti i posao i svoj specijalni status zvijezde, poznate ličnosti su odlučile da svoje tijelo osiguraju, piše Cosmopolitan.

Kim Kardašijan

Započnimo sa jednom od najpopularnijih slavnih ličnosti našeg vremena - šokantnom Kim Kardašijan. Koji je njen najistaknutiji dio njenog tijela? Tačno je - to je pozadina, a ova zvijezda ju je osigurala na 21 milion dolara.

Džulija Roberts

Koja je najatraktivnija karakteristika ove glumice? Bujna kosa? Vitka figura? Ipak ne. Najistaknutiji atribut, makar po njenom mišljenju, jeste njen nezaboravni široki osmijeh, koji je osiguravajuća kompanija procijenila na 30 miliona dolara.

Madona

Uprkos činjenici da je pjevačica, glumica i rediteljka, a ne manekenka iz sjajnog časopisa, Madona je osigurala grudi na dva miliona dolara. Tako da, ako se sa ovim dijelom tijela nešto dogodi, ona ima pravo da zahtijeva odštetu i ne samo da može vratiti svoj prvobitni oblik, već takođe može značajno poboljšati svoje finansijsko stanje.

Rijana

Rijana je, po mišljenju mnogih, najpoznatija i najpoželjnija žena na svijetu. Njene vitke noge nalaze se na koricama mnogih časopisa i u raznim muzičkim spotovima, pa nikoga neće iznenaditi da ih je osigurala na više od milion dolara.